Press "Enter" to skip to content

Måned: januar 2019

H og FrP snudde – Lindelia reddet fra privatisering

VANT FREM: Bjørn M Johnsen i Fagforbundet fikk det som han ville for Lindelia sykehjem.

Dette er en gladmelding til alle de berørte ansatte. De har hatt vonde dager over lang tid, med privatiseringsspøkelset hen­gende over seg. Nå kan de se frem til flytting over til det nye syke­hjemmet på Lindelia, sier Bjørn M Johnsen, som er leder i Fagfor­bundet i Bærum i et intervju i Budstikka.

Fagforbundet håper Høyre og FrP i frem­tiden tenker seg nøye om før de kommer med forslag som de tyde­ligvis ikke kjenner konsekvensene av.

Les hele intervjuet her…

Comments closed

Bærum kommune hindrer vernetjenesten innsyn

Bærum kommune hindrer oss å få full oversikt over saker der ansatte blir utsatt for vold og trusler sier hovedverneombudene Anne Kari Baarli og Jan Harald Eek i et intervju med Budstikka. Ledelsen i kommunen nekter oss innsynsrett, fortsetter de.  HR direktør Erdal er ikke enig i kritikken.

Hovedverneombudene får imidlertid full støtte av Bjørn M Johnsen i Fagforbundet som sier til avisen at innsyn er noe de har krav på.  Som ny AMU leder lover han å følge opp saken.

Les hele intervjuet her …

 

Budstikkas leder støtter også fullt opp om vernetjenesten.

Les Budstikkas leder her…

Comments closed

Ikke for sent å snu!

Etter felles-forslag fra H og Frp vedtok hovedutvalg for bistand og omsorg i Bærum i april 2018 at Rådmannen skulle starte arbeidet med å konkurranseutsette det nye sykehjemmet på Lindelia, samt ytterligere ett sykehjem og en omsorgsbolig.

Fagforbundet Bærum reagerer kraftig på dette.

«Gjennom alle mine år som tillitsvalgt for kommunale ansatte har jeg aldri opplevd et mer arbeidstagerfiendtlig vedtak enn det som Høyre og Frp nå har fått gjennom i hovedutvalg for bistand og omsorg i Bærum«, skriver leder av Fagforbundet Bærum, Bjørn M. Johnsen. «Bruk og kast-mentaliteten som her kommer til syne, vitner om en uforståelig og uansvarlig personalpolitikk«.

Les hele innlegget her…

Comments closed