Press "Enter" to skip to content

Måned: august 2019

LO med Norges største bankavtale – nå skal medlemmene få bedre lånevilkår

21. august lanseres en nye medlemsfordel for Fagforbundets medlemmer, fra LOfavør. Boliglån til en rimelig rente – fra 2,25% med LOfavør førstehjemslån.

Når LO og LO-forbundene nå tilbyr boliglån til medlemmer som kjøper bolig for første gang, er tilbudet om en nominell rente fra 2,25 prosent også en av landets aller beste betingelser.

Les mer i fagbladet

Les mer på LOfavør sine sider

Comments closed

Fortsetter kampen for ansattes rettigheter

Fagforbundets leder i Bærum og hovedtillitsvalgt gjennom nesten 20 år slutter i kommunen. Men kampen for ansattes rettigheter fortsetter – på en ny arena.

Bjørn M. Johnsen fylte 70 år i mai og blir pensjonist etter å ha vært ansatt i Bærum kommune helt siden 1967. Fra 2001 har han vært heltids hovedtillitsvalgt for LO-forbundet Fagforbundets cirka 3.000 medlemmer som er ansatt i Bærum kommune. Fra samme tid har han vært leder av Fagforbundet i Bærum, som har cirka 4.200 medlemmer inkludert ansatte i private bedrifter og pensjonister.

Nå går han isteden inn i politikken, og med kumulert plass på listen til Bærum Ap er en plass i kommunestyret så å si garantert. Johnsen legger ikke skjul på at han tar med seg ansatte-perspektivet inn i politikken.

Les hele intervjuet med Budstikka her…

Comments closed