Press "Enter" to skip to content

Årsmøtet avholdt med rekordstor deltagelse

IMG_1946-460

 

På grunn av stor deltagelse ble Fagforbundets årsmøtet flyttet fra Rådhusets festsal til Sandvika teater. Over 200 av medlemmene var til stede da fagforeningsleder Bjørn M Johnsen åpnet møtet og ønsket velkommen.

 

En fyldig beretning for 2013 ble fremlagt og gjennomgått av leder. Han fremhevet spesielt arbeidet som var nedlagt rundt privatiseringen av renhold og fagforeningens heltids- og fastansettelsesprosjekt.

 

Han var også svært fornøyd med den enorme medlemsveksten fagforeningen har hatt de siste årene. Foreningen har i år fått 365 nye medlemmer, det er et nytt medlem hver dag. Dette er fjerde året på rad det ble oppnådd et slikt resultat. Medlemsøkningen i Bærum er dobbel så stor som gjennomsnittet i resten av Akershus. Fagforeningen har nå 3652 medlemmer.

 

Fremover blir kampen mot privatisering en prioritert oppgave. Viktig blir også evalueringen av seniorordningen, den pågående omorganiseringen og nedbemanningen, kontakt med medlemmene gjennom arbeidsplassbesøk og de kommende tarifforhandlinger.

 

Bjørn M Johnsen ble enstemmig gjenvalgt som leder med akklamasjon.

Som nye hovedtillitsvalgte ble valgt Tone H Gomnes og Bjørnar Hagen, disse vil tiltre 1. mars.

Det ble også valgt ledere og nestledere til seksjonene og til ungdomsutvalget. Våre nettsider er oppdatert med de nye navnene.

 

Det ble servert kanapeer og godt drikke i foajeen før kvelden ble avsluttet med underholdning av trioen Store Former. De fremførte viser til salens store fornøyelse.

 

Se bilder i galleriet