Press "Enter" to skip to content

Måned: april 2017

Rekordrask enighet i det sentrale mellomoppgjøret

Det har nå blitt enighet mellom de sentrale hovedsammenslutningene og KS. Fagforbundet leverte sine krav den 26. april og i løpet av den 27. var partene blitt enige. Så raskt har det aldri skjedd tidligere.

 

Resultatet ivaretar Fagforbundets krav om at alle skal ha en reallønnsøkning. Tilleggene har virkningsdato fra 1. juli 2017. Det blir lokaleforhandlinger som i Bærum kommune vil starte medio oktober og her vil virkningsdatoen være 1. august.

Krav til disse lokale forhandlingene må sendes fagforeningen innen 22. august. Bruk skjema som ligger på venstre side, under «kravskjema» og send det til kontoret i post eller gjerne på e-post.

Les resultatet av lønnsoppgjøret her…

 

Comments closed

Stab og støtte prosjektet

Fredag før påske ble det lyst ut eksternt en stilling i lønnsenheten, med søknadsfrist 2.påskedag. Dette medførte en mengde henvendelser til Fagforbundet fra ansatte som har reagert kraftig både på utlysningen og tidspunktet for denne.

Fagforeningen reagerer på samme måte som de ansatte sterkt på denne utlysningen. Dette var brudd på de retningslinjer som prosjektet selv hadde utarbeidet.

På den bakgrunn sendte Fagforbundet et brev til Kommunaldirektøren, med kopi til Rådmannen og ba om skriftlig forklaring på det som hadde skjedd.

HR direktøren har besvart fagforeningens henvendelse og beklaget den uroen som ble skapt og stoppet ansettelsesprosessen.

Les Fagforbundets brev til Kommunaldirektøren her…
Les HR direktørens svar her…
Comments closed

1. Mai markering

Fagforbundet Bærum er med på 1. mai arrangementet sammen med LO Asker og Bærum. Møt frem på Torget i Asker kl 11.00. Her blir det appeller før 1. mai toget går fra Torget til Kulturlåven, hvor det blir tale for dagen og musikalske innslag.

 

 

Comments closed