Press "Enter" to skip to content

Måned: oktober 2024

TIPS TIL NYE VERNEOMBUD

FAGFORBUNDET HAR UTARBEIDET 7 TIPS TIL HJELP FOR NYE VERNEOMBUD

Bærum kommune har godt over 300 verneombud. Svært mange av disse er medlem i Fagforbundet.

Noe av det første nye verneombud bør gjøre, er å sørge for å få gjennomført det såkalte 40-timerskurset. Der får de kunnskap som er grunnleggende for å kunne utføre vervet.  Fagforbundet mener at det bør pålegges mer videreopplæring for verneombud og som bør være basert på risikoforholdene på eget tjenestested. Solid grunnopplæring og videreopplæring knyttet til arbeidsplassens særegne risiko, er blant kravene Fagforbundet stiller for kursing av verneombud. 

Blant de viktigste suksessfaktorene for godt forebyggende arbeidsmiljøarbeid er et nært samarbeid mellom verneombud, tillitsvalgte og ledere som jobber sammen på tjenestestedene.

Fagforeningen anbefaler nye verneombud å lese de 7 tipsene som er utarbeidet. Det vil være en god begynnelse for å komme i gang som verneombud. Et arbeid som er viktig for både ledere og ansatte.

Comments closed

HUSK VERVEKONKURRANSEN

VI GÅR INN I DE SISTE MÅNEDENE FØR VI AVSLUTTER ÅRETS LOKALE VERVEKONKURRANSE

Fagforeningen har gjennom mange år hatt en egen lokal vervekonkurranse. På årsmøtet hvert år får de beste ververne sine velfortjente premier. Den beste får et gavekort på Storsenteret til en verdi av 4.000 kroner.

Husk at verving er viktig. Jo flere medlemmer Fagforbundet har, desto sterke står vi ovenfor arbeidsgiver. Bruk de siste månedene av året godt, så blir du kanskje en av vinnerne, samtidig som du er med og gjør Fagforbundet sterkere.

Comments closed

AVSKJED MED KOMMUNEDIREKTØREN

FAGFORENINGEN OVERRAKTE BOKEN OM FAGNYTT GJENNOM 20 ÅR

Sist fredag var kommunedirektør Aga sin siste arbeidsdag i Bærum kommune.

I den forbindelse var fagforeningsleder Snjezana på visitt hos Kommunedirektøren og overrakte en hilsen fra Fagforbundet. Hun overleverte da boken Fagnytt 2003-2023 som kom ut i år. Dette er en bok som viser fagforeningens aktiviteter gjennom de siste tjue årene.

Fagforeningen ønsker Geir Aga lykke til i den viktige jobben som administrerende direktør i KS. Arbeidsgiverforeningen KS er en viktig motpart for Fagforbundet. Vi håper at denne boken vil gi han et enda bredere innblikk i fagforeningenes allsidige oppgaver i kommunene.

Comments closed

NYHETSBREV TIL PENSJONISTMEDLEMER

FAGFORBUNDET VIL NÅ SENDE MÅNDELIGE NYHETSSBREV PÅ E-POST TIL PENSJONIST- OG UFØREMEDLEMMENE

Fagforbundet vil fra og med denne måneden begynne å sende ut et månedlig nyhetsbrev spesielt rettet mot forbundets 140.000 pensjonist- og uføremedlemmer.

Hver måned vil de motta et nyhetsbrev fylt med relevant og nyttig informasjon, inkludert: Nyheter fra Fagforbundet, Saker fra Pensjonistforbundet, Arrangementer og aktiviteter, Råd og tips, Medlemsfordeler og andre relevante nyheter.

Grunnen til at Fagforbundet gjør dette er fordi det er viktig for pensjonist- og uføremedlemmene å holde seg oppdatert og informert om saker som påvirker deres hverdag. Dette månedlige nyhetsbrevet vil være en enkel og praktisk måte å få all den informasjonen som trenges, direkte i innboksen.

Skulle du som medlem ikke få dette nyhetsbrevet, så kan det være at forbundets medlemsregister ikke har din riktige e-post adresse. Ta da kontakt med fagforeningskontoret, så vil de oppdatere dette.

Comments closed