Press "Enter" to skip to content

Seminar for plasstillitsvalgte

 

Fagforeningen avholdt vårens plasstillitvalgts samling på Laholmen i Strømstad den 11 og 12 mai. Her var nærmere 90 tillitsvalgte samlet til informasjon og faglig påfyll.

0341-(0)-3-(1.2.3) (15.05.15) Seminar for plasstillitsvalgte - IMG_5216Fagforeningslederen orienterte inngående om de lokale politiske sakene som AML, seniorordningen, heltid og kommunereformen. Blant de andre sakene som ble diskutert var sentrale og lokale lønnsforhandlinger, samt flere andre viktige fagforeningssaker. For fagforeningen er disse samlingene viktige. De tillitsvalgte får orienteringer om hva som rører seg i kommunen og det kan gjennom diskusjoner gi sine tilbakemeldinger.

Ettermiddagen ble avrundet med at advokat Thomas Urdal Johnsen holdt et informativt foredrag om forandringene i den nye arbeidsmiljøloven som trer i kraft 1. juli i år.

Første dag ble avsluttet med en flott middag med påfølgende hyggelig samvær.

Annen dag fikk vi besøk av «Gladiatoren» Arnt Sæther som holdt engasjerende foredrag om livet i videste forstand, til stor fornøyelse for de tilstedeværende. Sen ettermiddag kunne fornøyde tillitsvalgte sette seg på bussen hjem til Bærum.

Se bilder i galleriet fra seminaret…