Press "Enter" to skip to content

Måned: juli 2014

Lokale lønnsforhandlinger i kap 4

 

Ved de sentrale tarifforhandlingene ble det avsatt en pott til lokale lønnsforhandlinger. Det ble lagt føringer fra disse forhandlingene om at lederstillinger som omfattes av kap 4 B og C bør prioriteres. Forhandlingene lokalt skal være avsluttet senest innen 1. november d.å.

Disse forhandlingene i Bærum kommune starter i begynnelsen av oktober. Individuelle krav må sendes til kontoret innen senest innen 5. september. Kravskjema finnes på vår internettside. Fint hvis dere sender det på e-post.

Seksjonsstyrene vil komme med forslag til prioritering av enkelt grupper innen sitt område

De sentrale og lokale forhandlingene må ses i sammenheng. Vi vil derfor vurdere gruppekrav på dette grunnlaget. Protokollen fra forrige pottforhandlinger som omhandler turnustillegg vil også bli fulgt opp.

 

Comments closed

Brudd i tarifforhandlingene i PBL

 

Det er brudd i årets tarifforhandlinger mellom Fagforbundet og PBL. Oppgjøret er godt til mekling som starter til høsten. Hvis meklingen ikke fører frem, vil det bli konflikt og medlemmer i PBL barnehagene i Bærum kan bli tatt ut i streik. Alle våre medlemmer i disse barnehagene er blitt orientert om saken i brev fra oss.

Vi vil komme tilbake med en nærmere orientering når det foreligger noe nytt om meklingen.

 

Comments closed