Press "Enter" to skip to content

Måned: september 2015

Gratulerer Rødt med plass i kommunestyret

0361-(0)-3-(1.2.3) (16.09.15) kommunevalgetValget på landsbasis ble en suksess for de rød-grønne. Det lover godt foran kommende Stortingsvalg.

I Bærum ble det som ventet ingen revolusjon. Vi er fornøyd med at Høyre mistet flertallet. Skuffende at Ap gjorde det dårligere enn hva vi hadde forventet. SV må være fornøyd med at de fikk beholde sine to mandater. Vi er godt fornøyd med at Rødt igjen kommer inn i kommunestyret. Spennende å se hvor MDG vil befinne seg i det politiske landskapet. Mandatfordelingen gjør at det nå blir en mer reell debatt i kommunestyret. Det er godt for demokratiet. Samtidig er det lov å håpe på et mer venstre/sentrum samarbeide også her i Bærum.

Comments closed

Fagforeningen hadde valgstand i Sandvika

IMG_5526Lørdag 5. september hadde Fagforbundet som eneste fagforening valgstand i Sandvika sentrum. Det var også stands fra alle de politiske partiene og LO A/B. Grått vær la ingen demper på stemningen hverken fra oss eller publikum. Vi delte ut flyers med oppfordring om å bruke stemmeretten. Flere forbipasserende tok selv kontakt, noe som også førte til innmeldelser i fagforeningen.

Vi hadde god kontakt med LO og våre politiske venner. Fra LO stilte bl.a. Daniel Walter og Ap hadde toppet laget med tidligere statsråd Schjøtt-Pedersen. Der var også første kandidatene fra SV Sævareid og Larsen fra Rødt.

Se bilder fra standen her …

Comments closed