Press "Enter" to skip to content

STATSMINISTEREN BESØKTE LANDSMØTET

Statsminister Jonas Gahr Støres tale ble godt mottatt av Landsmøtet.

Statsminister Støre innledet den faglige og politiske debatten på Fagforbundets landsmøte på onsdagen. Forbundslederen hilste statsministeren med mange godord om de tiltakene som regjeringen hadde satt i gang for å innfri Fagforbundets krav. Hun var også fornøyd med omleggingen av skattepolitikken om å skattlegge våre felles naturressurser, og karakteriserte forslaget til statsbudsjettet for 2023 som «det mest modige og radikale statsbudsjettet på mange tiår».

Statsminister Jonas Gahr Støre viste også i sitt innlegg til alle kravene som fagbevegelsen hadde før valget og som nå var innfridd. Han manet deretter til tålmodighet om det rødgrønne prosjektet og viste til krigen i Ukraina og den energikrisen som er i Europa.

Barnefattigdom, tillitsreform og stykkprisfinansiering i helsevesenet var blant temaene som delegatene utfordret Støre på under den faglige og politiske debatten. Delegatene som hadde ordet under debatten viste at de var utålmodige og ventet snarlige tiltak på disse områdene.

Avslutningsvis viste Støre til den økonomiske situasjonen både i Norge og i verden forøvrig. Han var tydelig på at det kommer til å bli tøft fremover, også for offentlig sektor.

Les mer om innfridde og nye krav her…

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.