Press "Enter" to skip to content

Måned: desember 2018

Arbeidsorganisasjonene har ikke tillit til Kommunalsjef Syrdal

 

Ni arbeidstakerorganisasjoner (Utdanningsforbundet, Fagforbundet, Sykepleierforbundet, Delta, Fellesorganisasjonen, Legeforeningen, Ergoterapeutforbundet, Fysioterapeutforbundet og Akademikerforbundet) sendte brev til Rådmannen den 14. desember, hvor de opplyser at de ser seg nødt til å rette en sterk bekymring rundt de prosessene som foregår i Helse- og sosial. De viser også tidligere bekymringsmelding til kommunaldirektøren og påpeker at det virker som om dette ikke har blitt tatt på alvor.

I brevet omtales de siste tids hendelser og avsluttes med at organisasjonene nå ikke kan ha tillit til at det vi har blitt enige om i medbestemmelse og område AMU blir fulgt opp. Vi ser oss derfor nødt til å vurdere samarbeidet med kommunalsjefen.

 

Les hele brevet fra fagforeningene her…

Comments closed

Julefest og språkkafe

Flyktningkontoret og Fagforbundet Bærum arrangerte også i år en førjulsfest for flyktninger, innvandrere og frivillige i Kunnskapssenteret den 21. desember.

Det ble en koselig samling med mange oppmøtte. Tjenesteleder Camilla Bildsten ønsket velkommen og det var også hilsninger fra Fagforbundets fagforeningsleder Bjørn M Johnsen, Rådmann Erik Kjeldstadli og velferdsdirektør Kristin Nilsen. 

Det var kaker og annet godt å spise. Det var også folkedans fra de forskjellige landene, hvor de inviterte også deltok. Representanter for flere av de frivillige var også til stede. Julefesten var et godt arrangement i arbeidet for å styrke samholdet i integreringsarbeidet.

I tillegg til julefesten på Kunnskapssenteret, har Fagforbundet Bærum også i år bidratt til Frelsesarmeens varmestue sin julefeiring.

Comments closed

Budstikka på sitt beste

 

 

 

I sitt innlegg i Budstikka roser fagforeningslederen avisens spalte på side 2 i mandagsutgavene.

Her informerer avisen om hvilke saker som kommer til politisk behandling i Kommunestyret, Formannskapet og de forskjellige utvalgene i den kommende uke. Slik informasjon blir ellers stort sett formidlet gjennom kommunens egne nettsider. 

Spalten er lettlest og informativ, noe som gjør at leseren på noen få minutter får god oversikt over disse sakene. Mange av de sakene som kommer til politisk behandling har også stor betydning for de ansatte i Bærum kommune. Derfor er spalten å anbefale.

Les hele innlegget her…

Comments closed